Charrans Blogg

Direktlänk till inlägg 21 maj 2008

OjOjOj!

Av Charlotte - 21 maj 2008 16:08

Tjallå!

OjOjOj, vad tiden typ har runnit iväg! (xD) Men det blir iallafall kanske bara ganska kort idag eftersom att jag vill skapa/göra en melodi till min och min kompis "fina" låtxD, eller så tror jag att jag vill baka en kaka eller något, eller iallafall äta kakor men då kanske jag måste baka dem först om jag inte orkar eller har råd att gå ut och köpa kakor eller om jag inte har några hemma, eller hur? xD<--Sorry för att jag gör ganska många sådana här.

xD, oj, där kom en till!

Jag väntar nog tyå även på ett telefonsamtal från mina ledare i cheerleadingen, mina cheerleading tränare/coaches/ledare. Jag var nämligen på den efterlängtade (typ) Try-Outen i lördags+ i måndags och jag väntar nu på resultatetxD, opps(en till "smiley").

Men så nu så tror jag att jag snart ska avsluta med en liten sådan här:


Ha det bra, Hipp hurra!


Eller kanske en liten sådan här, den där:


Telefonen snälla säg ring ring, kakor är nog för vissa ett gott ting!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Charlotte - 9 oktober 2009 18:52

Heej bloggisar och icke bloggisar XD   Jag har varit sjuk nu ett tag, fast nu är jag nästan helt frisk :D YeY!   På tisdag ska vi lämna in ett typ projekt som jag och tre andra har jobbat med ett tag. Vi skulle skriva om, och jämföra dom 5 vä...

:S

Av Charlotte - 5 oktober 2009 20:18

Tjaa.. Jag har blivit sjuk, oh nooez :S. Lr jag var lite sjuk igår och så, men  idag blev det värre och jag var hemma från skolan.. Jag har nämligen pi**ont i halsen! :(. Så jag har alltså inte gjort så mkt idag, förutom dator typ XD. Så dr...

Av Charlotte - 4 oktober 2009 01:31

Hihi, ojdå.. Det var visst ett tag sen jag bloggade nu, men min blogg har ändå fått typ ganska många besökare (för att vara min blogg XD). Det är ganska coolt ;).   Jag har varit lite här och där, gjort lite si och så. Ingen specifik anledning ti...

09!

Av Charlotte - 9 september 2009 21:09

090909 21:09 :D

Av Charlotte - 24 augusti 2009 10:24

Hej! Oj nu har jag inte bloggat på ett tag.. Igen. Men det har liksom inte känts meningsfullt.. Fast ni, mina lärare känns såklart meningsfulla, men jag har inte haft nått meningsfullt att skriva om känns det som. Iallafall inte nått som jag kan...

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se