Charrans Blogg

Direktlänk till inlägg 21 mars 2009

Nej

Av Charlotte - 21 mars 2009 10:57

Hey!


Nej, nu e jag lite störd här. Jag missade träningen igår, och när vi kom till träningen idag och hade stått där i kanske 45 minuter och väntat så blir det inställt! Anledningen? Jo, det var så att vårat kort som har funkat där förut utan problem nu bara inte funkade! De som tränar innan oss var typ inte där, eller så hade inte de kommit in heller! Vårann tränare ringde på nån som kom dit med sitt "main card" men det funkade inte heller! Någon hade typ låst eller något. Taskigt tycker jag. + att den där som skulel komma hade fått ett larm om att ett larm hade gått på nån skola och det inte gick att stänga av så det tog ett tag innan han kunde komma till oss. Det var inte kul eftersom att det var iskallt, och jag har längtat efter att vå ha träning! Jag skulle visserligen inte ha tränat eftersom att jag e sjuk så jag skulle titta på, men därför var det extra störande att få stå ute i kylan och frysa, i typ 45 minuter. Grr... ...Argh.


Kallt väder även med varma kläder.

     Toodles.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Charlotte - 9 oktober 2009 18:52

Heej bloggisar och icke bloggisar XD   Jag har varit sjuk nu ett tag, fast nu är jag nästan helt frisk :D YeY!   På tisdag ska vi lämna in ett typ projekt som jag och tre andra har jobbat med ett tag. Vi skulle skriva om, och jämföra dom 5 vä...

:S

Av Charlotte - 5 oktober 2009 20:18

Tjaa.. Jag har blivit sjuk, oh nooez :S. Lr jag var lite sjuk igår och så, men  idag blev det värre och jag var hemma från skolan.. Jag har nämligen pi**ont i halsen! :(. Så jag har alltså inte gjort så mkt idag, förutom dator typ XD. Så dr...

Av Charlotte - 4 oktober 2009 01:31

Hihi, ojdå.. Det var visst ett tag sen jag bloggade nu, men min blogg har ändå fått typ ganska många besökare (för att vara min blogg XD). Det är ganska coolt ;).   Jag har varit lite här och där, gjort lite si och så. Ingen specifik anledning ti...

09!

Av Charlotte - 9 september 2009 21:09

090909 21:09 :D

Av Charlotte - 24 augusti 2009 10:24

Hej! Oj nu har jag inte bloggat på ett tag.. Igen. Men det har liksom inte känts meningsfullt.. Fast ni, mina lärare känns såklart meningsfulla, men jag har inte haft nått meningsfullt att skriva om känns det som. Iallafall inte nått som jag kan...

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se