Charrans Blogg

Direktlänk till inlägg 1 april 2009

Nämen!

Av Charlotte - 1 april 2009 21:55

Tja!


Nämen! du gick inte på det va?! Jag tror inte att jag skulle sluta  blogga i den här bloggen på ett sådant sätt, men man vet väl aldrig? Nej, jag tänke inte sluta skriva i den här bloggen än. Det var ju ett ARPILSKÄMT! Inte så kul kanske, men värt ett försök. Jag skrev inte att den skulle stängas på riktigt, märkte du det?


Jag har blivit lurad idag ett par gånger. Som imorse så min pappa väkte mig och sade att min mamma hade kommit på någonting jag kan ge M på sin fest som jag blev bjuden på igår. Så, trött som jag var så ringde jag till mamma. Ungefär såhär blev konversationen:


C: Hej! Pappa sa att du hade kommit på något?

M: Vadå? Jag har inte sagt något?

C: Men något jag typ kunde ge till M.

M: Va?! Nej nu har han allt virrat till det här.

C: Eeh... ...jaha, toodles.


C: Pappa! Ha, ha.

P: April April din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill!


Jag kan vara lätt att lura ibland :D. Är du lika lättlurad? Jag får komma på något riktigt bra till första maj :P. Några andra dåliga skämt som jag inte gick på var blandannat: Cheeseburgare 115 kr, min lärare sade att vi skulle behöva boka upp oss på toaletterna på en tid eftersom att vi bara har en just där vi är. Dåliga skämt, eller hur? :). Jag själv lurade min kompis att jag har namnsdag nästa torsdag, och dte har jag ju inte! :P.


Skämta och lura, på skämt får man klura.

     Toodles.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Charlotte - 9 oktober 2009 18:52

Heej bloggisar och icke bloggisar XD   Jag har varit sjuk nu ett tag, fast nu är jag nästan helt frisk :D YeY!   På tisdag ska vi lämna in ett typ projekt som jag och tre andra har jobbat med ett tag. Vi skulle skriva om, och jämföra dom 5 vä...

:S

Av Charlotte - 5 oktober 2009 20:18

Tjaa.. Jag har blivit sjuk, oh nooez :S. Lr jag var lite sjuk igår och så, men  idag blev det värre och jag var hemma från skolan.. Jag har nämligen pi**ont i halsen! :(. Så jag har alltså inte gjort så mkt idag, förutom dator typ XD. Så dr...

Av Charlotte - 4 oktober 2009 01:31

Hihi, ojdå.. Det var visst ett tag sen jag bloggade nu, men min blogg har ändå fått typ ganska många besökare (för att vara min blogg XD). Det är ganska coolt ;).   Jag har varit lite här och där, gjort lite si och så. Ingen specifik anledning ti...

09!

Av Charlotte - 9 september 2009 21:09

090909 21:09 :D

Av Charlotte - 24 augusti 2009 10:24

Hej! Oj nu har jag inte bloggat på ett tag.. Igen. Men det har liksom inte känts meningsfullt.. Fast ni, mina lärare känns såklart meningsfulla, men jag har inte haft nått meningsfullt att skriva om känns det som. Iallafall inte nått som jag kan...

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se