Charrans Blogg

Direktlänk till inlägg 24 april 2009

Oj

Av Charlotte - 24 april 2009 07:13

Hejsan!


Jag glömde att blogga igår, förlåt verkligen, men jag glömde bort det. Eller jag kom ihåg det, men sedan tänkte jag göra det mrn så började jag med något annat och sådär. Men om det blir två inlägg idag, blir det bra då? Jag kan börja med att berätta lite om vad som hände igår:


Jag vaknade, tittade på tv, åt frukost, klädde på mig, gurglade tandkräm (eftersom att min tanborste är trasig) och borstade håret. Sedan gick jag till skolan. Eller jag gick inte, för min pappa skjutsade mig. Det är för att nu åker han bil eftersom att jag tappade bort min mammas busskort, och hon lånar hans. Då åker han alltså bil till jobbet.


Sedan hade jag NO-prov i skolan, jag vet inte hur det gick.


Sedan hade jag svenska redovisning - vi skulle spela upp vårann "Ronny och Julia" pjäs. Jag tror att det gick ganska bra, fast jag skrattade nog lite för mycket hehe^^.


Sedan hade jag HL, då ska man göra sina läxor men jag hade typ inget så jag var inne på vales (min spanskabok) hemsida.


Förlåt för igår, fäll ingen tår.

     Toodles.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Charlotte - 9 oktober 2009 18:52

Heej bloggisar och icke bloggisar XD   Jag har varit sjuk nu ett tag, fast nu är jag nästan helt frisk :D YeY!   På tisdag ska vi lämna in ett typ projekt som jag och tre andra har jobbat med ett tag. Vi skulle skriva om, och jämföra dom 5 vä...

:S

Av Charlotte - 5 oktober 2009 20:18

Tjaa.. Jag har blivit sjuk, oh nooez :S. Lr jag var lite sjuk igår och så, men  idag blev det värre och jag var hemma från skolan.. Jag har nämligen pi**ont i halsen! :(. Så jag har alltså inte gjort så mkt idag, förutom dator typ XD. Så dr...

Av Charlotte - 4 oktober 2009 01:31

Hihi, ojdå.. Det var visst ett tag sen jag bloggade nu, men min blogg har ändå fått typ ganska många besökare (för att vara min blogg XD). Det är ganska coolt ;).   Jag har varit lite här och där, gjort lite si och så. Ingen specifik anledning ti...

09!

Av Charlotte - 9 september 2009 21:09

090909 21:09 :D

Av Charlotte - 24 augusti 2009 10:24

Hej! Oj nu har jag inte bloggat på ett tag.. Igen. Men det har liksom inte känts meningsfullt.. Fast ni, mina lärare känns såklart meningsfulla, men jag har inte haft nått meningsfullt att skriva om känns det som. Iallafall inte nått som jag kan...

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se