Charrans Blogg

Direktlänk till inlägg 25 april 2009

På landet efter träning

Av Charlotte - 25 april 2009 19:13

Yo!


Imorse gick jag till min träning, men när jag kom dit så gick vi inte in. Vi behövde ringa till nån snubbe som kom och öppnade åt oss. Vi gick in och efter typ en timme (typ halva träningen) så kom det in någon och sade att vi behövde gå! Han kastade ut oss! Vad taskigt, men det var typ för att de renoverade. Han gjorde ju sitt jobb :P.


Men det gick bra, för sedan så tränade vi på skolgården, och det gick bra. Vi lekte charader (eller hur det stavas). Det var filmcharader och min grupp fick "Bring it on". Det är ju en (eller faktiskt 4) cheerleadingfilmer och vi är ju cheerleaders! Vad passande :D. Jag var minst i gruppen så jag fick vara topp på ett bygg. Det var ganska kul, jag har inte varit topp på typ 1,5 år xD.


Nu är jag på landet, dit åkte vi nästan precis efter att jag kommit hem från träningen. Jag lade ju upp en bild på det för ett tag sedan. Det är fett varmt för vi har tänt en brasa. Jag smög med datan i min väska hihi :) jag vet inte om mamma blev så glad över det hehe ^^.


Träning ute i varmt väder, tur att jag hade bra kläder.

     Toodles.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Charlotte - 9 oktober 2009 18:52

Heej bloggisar och icke bloggisar XD   Jag har varit sjuk nu ett tag, fast nu är jag nästan helt frisk :D YeY!   På tisdag ska vi lämna in ett typ projekt som jag och tre andra har jobbat med ett tag. Vi skulle skriva om, och jämföra dom 5 vä...

:S

Av Charlotte - 5 oktober 2009 20:18

Tjaa.. Jag har blivit sjuk, oh nooez :S. Lr jag var lite sjuk igår och så, men  idag blev det värre och jag var hemma från skolan.. Jag har nämligen pi**ont i halsen! :(. Så jag har alltså inte gjort så mkt idag, förutom dator typ XD. Så dr...

Av Charlotte - 4 oktober 2009 01:31

Hihi, ojdå.. Det var visst ett tag sen jag bloggade nu, men min blogg har ändå fått typ ganska många besökare (för att vara min blogg XD). Det är ganska coolt ;).   Jag har varit lite här och där, gjort lite si och så. Ingen specifik anledning ti...

09!

Av Charlotte - 9 september 2009 21:09

090909 21:09 :D

Av Charlotte - 24 augusti 2009 10:24

Hej! Oj nu har jag inte bloggat på ett tag.. Igen. Men det har liksom inte känts meningsfullt.. Fast ni, mina lärare känns såklart meningsfulla, men jag har inte haft nått meningsfullt att skriva om känns det som. Iallafall inte nått som jag kan...

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se