Charrans Blogg

Alla inlägg under april 2009

Av Charlotte - 14 april 2009 19:06

Shoo!


Det visade sig att vi typ ska spela upp vårann teater på måndag istället, och då får vi ju längre tid att förbereda oss. Å andra sidan så har vi ju inte det överstökat lika snabbt hehe :P.


Idag på idrotten så gjorde vi "bip-test". Jag sprang 35 gånger tror jag ;). För dig som inte vet så går biptestet ut på att man ska springa från en punkt till en annan och sedan tillbaka och så fram och tillbaka så många gånger som man kan. Man ska springa mellan att ett pip kommer och att nästa kommer. Mellanrummet mellan pipen minskar hela tiden, och man vet typ inte riktigt hur långt det är mellan bipen :P. Sen skulle vi kasta frisbee men då tappa jag den så att jag skulle ta upp den men då fick jag in en typ träflisa elelr något under nageln så det började blöda, men sedan fick jag typ ut den tror jag, men det gör fortfarande väldigt ont :/. Men annars är det bra :).


Ont under nageln, stor del av dagen.

     Toodles.

ANNONS
Av Charlotte - 13 april 2009 20:01

Tjaba!


Jag skrev ju att jag var på mitt landställe i... ...fredags? Aja, jag tog lite bilder då, och här är en liten bild typ på vårann lilla stuga som vi har där :). Den är inte så stor kanske, men det finns fina minnen därifrån. Vi har tänkt om vi ska sälja den och flytta till något större, men vi trivs där. Så vi kanske stannar nått tag till. Eller så kanske vi aldrig flyttar därifrån, vem vet? Jag gillar vårt landställe fast tomten är lite sluttande så mamma säger att vi typ inte kan ha studsmatta och/eller pool, så det kan bli lite tråkigt ibland. Men ibland inte.


Landet är där och är oss så kär.

     Toodles.

ANNONS
Av Charlotte - 13 april 2009 19:52

Heej!


Imorgon så börjar ju skolan igen efter påsklovet. Det känns ganska jobbigt, men det kanske blir lite kul. Vi ska spela upp vår teater som vi har gjort i skolan under dem närmaste dagarna tror jag :D. Har jag berättat om det? Vi skulle iallafall skriva om Romeo och Julia av Shakespeare till modern version. Vårann heter "Ronny och Jenny".


Men det känns iallafall lite bättre än när man ska börja efter sommarlovet, för det är ju typ mycket längre :). Jag längtar dit hehe.


Jag ahr fortfarande inte hittat någon praoplats, och vi ska ju praoa ganska så snart :S.


Skolan börjar snart, helt klart.

     Toodles.

Av Charlotte - 12 april 2009 18:50

Hallå!


Jag har ätit ganska så mycket godis idag, eftersom att jag har ju mitt påskägg och det är ganska så svårt att låta bli då :P. Min favoritgodis är center. Den där chokladgodisen med nån toffee fyllning eller vad det är. Den smakar så bra och gott, men annars är det väl gelé eller något. Men lakrits är äckligaste godiset enligt mig, och det är ju ioförsig bra eftersom att det sägs ju att det är farligt att äta för mycket (?).


Men annars så har det varit en slappdag. Vaknade kanske halv åtta imorse och sedan låg jag i sängen och tittade på TV och spelade data (WoW) några timmar eller så. Sedan har jag, faktiskt, också hjälpt till att tvätta lite lakan i tvättstugan med mamma. Jag är inte så bra på tvättmaskiner så hon fick följa med :O.


Om några minuter är det ju gossip girl och det tänker jag titta på, och sedan kanske det blir lite wipeout eller något. Orkar kanske inte göra så mycket annat eftersom att jag fick en mjukglass av pappa för ett tag sedan. Den var god.


I know you love me, xoxo, c.

     Toodles.

Av Charlotte - 11 april 2009 20:05

Hejsan!


Idag är en lite speciell dag, det ju nämligen påskafton. Jag vaknade imorse och hittade då ett stort påskägg i vardagsrummet som var till mig, det var typ 30 cm stort :D. Det var väldigt fyllt med godis + en lapp med text där det stod att jag får ett guldkort på gröna lund! Därför är jag jätteglad, först för att jag älskar godis, och för att då behöver jag inte spara pengar och skaffa pengar längre, då kan jag använda dem till något annat. Bilden blev kanske inte så bra, orkade inte hämta kameran eftersom att jag tittar på robinson, så det fick bli webkameran. Jag sitter i sängen och bloggar just nu så bakgrunden kanske inte blev den bästa heller.


Det har kännts som att det är söndag idag, fast det är lördag. Jag har haft typ "söndagsdepperision" för det känns som att jag måste gå till skolan imorrn, men jag har ju ledigt i två dagar till efter den här ju! Men mamma kom hem tidigare i torsdags, mamma och pappa var lediga igår så det känns som att helgen snart tar slut! Men men, jag tror att jag har börjat fatta nu att det är lördag för det är det, väl?


Förvirrad kan man va, det är påsk idag.

     Toodles.

Av Charlotte - 10 april 2009 21:42

Tjena!


Imorgon är det ju påskafton, så dte tänkte jag "fira" med en liten dikt:


Påskägg och sånt där,

gör påsken väldigt kär.

Av människor runtomkring,

tingeling, tingeling.

Alla får inte påskägg denna dag,

men vissa får.

Tillexempel jag,

andra kanske fäller en tår.

Men vad man i ägget får

är inte alltid samma,

det beror vem man av det får,

kanske en kompis eller sin mamma.

Godis, en skiva?

Ägg är kul att giva,

kanske med en ring, vadå?

som det står "I love you" på.

Men påsken handlar egentligen inte om det,

som julen, det handlar inte bara om paket.

En tid att tänka på det som har hänt,

kanske som man gör under advent.

Julen och påsken är på några sätt lika,

och under båda kan man fika.

Båda är högtider som handlar om liv,

både som slutar, och som tar vid.


Ja, vad tyckte du? Hade bara lust :P. Men nu lite om idag, som faktiskt också är påsk, men en kanske lite mer sorglig dag än på söndag.


Idag har jag träffat en kompis på mitt land som jag inte träffat på typ ganska så länge :). Det var kul. N, är hennes bokstav :). Alltså så var jag på mitt land och jag fotade lite så jag kanske lägger upp lite pics nån gång.


Godis i ägg, kan bli gägg.

     Toodles.

J

Av Charlotte - 9 april 2009 16:52

Hallu!


Nu är jag med min kompis J, och hon sov här sen igår. Igår han jag med både att sälja cykeln, och att vara med en kompis och det var ju bra! 500kr för cykeln, caching. Dem fick jag, för det var ju min cykel :P.


Lite av pengarna gick åt till varsinn coca cola, men J gillade inte den så hon gick och spottade ut den på vägen hem. Groose. Nu sitter hon och "knarkar" såna där tic tac godisar, och det kanske jag också har lust med. Det är ju inte knark, det är ju godis!


Snart kommer btw två gäster till och så ska vi ha en liten påskmiddag här hemma, vi blir totalt sju pers. Vi ska äta kräfter och paj typ, fett najs.


Knark är bajs, snart ska vi ha partaj.

     Toodles.

Av Charlotte - 8 april 2009 07:53

Tjaba!


Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Min mamma vill att jag och min brorsa ska sälja en cykel eller något. Själv vill jag vara med en kompis eller nått. Jaja, vi får väl se!


Om, vänta vad blir det, tre dagar så är det ju påsk! Åh vad jag längtar dit! Fast påsken börjar ju egentligen, ja när då egentligen? Är onsdagen en påskdag, eller är skärtorsdagenden första? Aja, jag vet iallafall att till vår familj så brukar ju "påskharen" komma på påskafton, d.v.s på lördag. Påsken firas (tror jag) till minne av korsfästningen, inom kristendomen, och uppståndelsen.


Brukar du ge påskägg till någon speciell? Jag brukar ge till några av mina kompisar, och jag får ibland av dem :D. Det är gott med godis tycker jag, men varför kunde det inte vara nyttigt xD! Många säger ju att frukt är godis, men får man äta frukt på vardagarna då? Om det nu är godis, för godis kanske man inte får äta på vardagarna. xD.


Snart är det påsk, sill va? Inte torsk.

     Toodles.

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se