Charrans Blogg

Alla inlägg under april 2009

Av Charlotte - 7 april 2009 16:22

Hallelåja!


Idag har jag bakat en kladdkaka och havrekakor med russin. Dem tog jag sedan med till mamma när vi skulle "luncha" tillsamans. Hon ville göra det, och nu har ju vi påsklov, så varför inte? Så jag och min brorsa åkte dit och åt med henne. Vi åt på en pizzeria där jag tod en vezuvio och mamma och min brorsa tog varsinn pompej? tror jag att den hette :P.


Men nog om det. Jag har lust att baka en till kladdkaka, just för att jag också vill ha! Jag blev sugen när jag såg den, den såg så god ut! Fast det tog ett tag att göra den så jag vet inte om jag orkar. Jag och min brorsa gick nämligen sen till ett museum som var typ fullt med dagisbarn! Det var lite jobbigt. Sedan gick vi hem och det tog ett tag, vi fick oss iallafall en skön promenad!


På vägen hem var det väldigt varmt, så jag blev törstig. Jag blev också trött i benen men det var lättfixat med hjälp av en bänk, men törsten däremot var lite svårare. Min brorsa är nämligen "sparartypen" så han ville inte ens köpa en pigelin för lite av dem pengarna vi fått av mamma från början, men sedan gav han med sig. En pigelin var blev det tillslut. *Mums*!


Glass är gott även när det är kallt, och man behöver inte alltid spendera allt.

     Toodles.

ANNONS
Av Charlotte - 6 april 2009 13:00

Sho!


Nu blev det väl ganska så snyggt? :D Eller kanske inte direkt "snyggt" men den blev inte lika "lysande" längre. Så nu kanske ögonen (mina iallafall) fokuserar på inläggen mer :P. Men jag kanske byter snart igen, vill bara testa det här först!


Är utseendet viktigt, på riktigt?

     Toodles.

ANNONS
Av Charlotte - 6 april 2009 12:55

Hallu!


Btw, min blogg har sett ut såhär ett tag nu, så jag tänkte byta utseende! Permanent? Kanske, dte beror ju på hur det blir! Har du något förslag på hur den skulle kunna se ut? Jag tänkte mig någon snygg bild i bakgrunden istället för det rosa, men aja, vi får väl se :P.


Nya färger, samma liv. Bloggen tar ett stort kliv.

     Toodles.

Av Charlotte - 6 april 2009 12:47

Tjosan!


Idag är den officiellt första dagen på PÅSKLOVET! Åh vad skönt! Just nu sitter jag och bloggar med en pizzabit i handen (och i munnen :P).


Jag sitter också och funderar på hur jag kan skaffa snabba cash *caching* till ett guldkort på gröna lund! Jag tror att det öppnar den 26 april i år (min namnsdag, andranamn). Det jag kommit på är att sälja nått gammalt spel eller så på tradera/blocket.se eller dela ut reklam. Jag har dock hört att man får dåligt betalt av det, men jag vet inte säkert. Har du någon erfarenhet av det här, eller vet du hur man skaffar lite pengar snabbt?


Snabba cash, inte en bok av Jason Mraz.

     Toodles.

Av Charlotte - 5 april 2009 18:51

Tjaba!


Skrev ju inte så långt igår, eller från början var det lite längre typ. Jag skickade mitt blogginlägg från mobilen eftersom att jag var hos M och inte hade min dator. Då fick jag upp ett felmeddelande där det stod typ error mm. Det jag ville få fram var:


1. Igår var jag på Ms födelsedagsövernattningsfest (som F btw var ledsen som missade :P).


2. Igår kom jag underfund med att min blogg typ fyllde ett år förra lördagen! Grattis bloggen.


Idag vill jag få fram att jag, min mamma, min brorsa och hans kompis gick och hyrde film, fyra närmare bestämt. Det kanske inte blev bästa filmvalen någonsin men det blev b.la Get smart (den tittar vi på nu). Det var också någon som heter Disaster movie, den var lite skum :).


Filmkväll idag är kul att ha.

     Toodles.

Av Charlotte - 4 april 2009 23:30

Hallå!Jag är på Ms övernattningsfest och bloggar på mobilen. Jag skrev ett annat inlägg förut men det bugga typ så tyvärr :s men jag ska uppmärksamma att min blogg skapades typ 28 mars förra året, och den 28 mars var typ i lördags! :p.Grattis idag, varje dag?Toodles.

Av Charlotte - 3 april 2009 21:35

Hallå!Ja, idag gick vi på påsklov och det är ju så skönt! Men träning hade jag idag ändå och det var kul :p det är träning imorrn också tror jag. Men för övrigt har jag typ inte planerat så mycket. Äta godis kanske?! :dNu har vi lov, hej och hå!Toodles.

115

Av Charlotte - 2 april 2009 16:59

Hallojsan!


Vill bara visa en bild, som jag tog när jag promenerade med F. F fota också den. Den är tagen på baksidan av en metro tror jag.


Bilden visar reklamen som jag snackade om igår, 115kr för en cheese. Tänk om det skulle vara så hemskt?! :P. Okej, det är ju inte hemskt, det kanske bara skulle få mig att äta mindre skräpmat. Vem vet? Jag köpte faktiskt en cheese idag, och den kostade 10kr, inte 115 :D.


Cheese är mums, fillibums.

     Toodles.

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se