Charrans Blogg

Alla inlägg under april 2009

Av Charlotte - 2 april 2009 16:51

Hejsan!


Jag tänker snart avgöra tjet-omröstningen: Vilken färg har Tjet i Alram est?


Resultatet:


Grön    33.3 %Orange    50 %Båda    0 %Annan färg    16.7 %


Totalt har 12 personer röstat.
Omröstningen startade 2009-03-18 10:39


Så vad kan man få ut av det här? Att de flesta som har röstat röstar på Orange, så vad tycker du nu F? :D.


omröstningar här, och omröstningar där, undrar vem som är kär.

     Toodles.

ANNONS
Av Charlotte - 2 april 2009 16:44

Hallå!


Idag är det torsdag, imorrn är det fredag. På måndag börjar påsklovet men imorrn blir vi lediga! Åh vad jag längtar till lovet!


Btw, idag hade jag en redovisning. SO närmare bestämt. Jag och H skulle berätta om Kina och sånt som har med Kina att göra. Min lärare sade att det gick bra för oss, men jag är inte så säker. Menmen, det är väl vad lärarna tycker som spelar någon roll? Visst, man ska vara nöjd över sig själv, men för att få dem bra betygen så är det ju vad lärararna tycker som spelar den stora rollen :D. Hihihihi :).


På väg hem från skolan (eller en liten omväg men ändå) så köpte jag godis. Det var till mina kompisar. Några påskägg kan man väl ge? Eller?! :D


Snart påsk, godis kan man köpa i kiosk.

     Toodles.

ANNONS
Av Charlotte - 1 april 2009 21:55

Tja!


Nämen! du gick inte på det va?! Jag tror inte att jag skulle sluta  blogga i den här bloggen på ett sådant sätt, men man vet väl aldrig? Nej, jag tänke inte sluta skriva i den här bloggen än. Det var ju ett ARPILSKÄMT! Inte så kul kanske, men värt ett försök. Jag skrev inte att den skulle stängas på riktigt, märkte du det?


Jag har blivit lurad idag ett par gånger. Som imorse så min pappa väkte mig och sade att min mamma hade kommit på någonting jag kan ge M på sin fest som jag blev bjuden på igår. Så, trött som jag var så ringde jag till mamma. Ungefär såhär blev konversationen:


C: Hej! Pappa sa att du hade kommit på något?

M: Vadå? Jag har inte sagt något?

C: Men något jag typ kunde ge till M.

M: Va?! Nej nu har han allt virrat till det här.

C: Eeh... ...jaha, toodles.


C: Pappa! Ha, ha.

P: April April din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill!


Jag kan vara lätt att lura ibland :D. Är du lika lättlurad? Jag får komma på något riktigt bra till första maj :P. Några andra dåliga skämt som jag inte gick på var blandannat: Cheeseburgare 115 kr, min lärare sade att vi skulle behöva boka upp oss på toaletterna på en tid eftersom att vi bara har en just där vi är. Dåliga skämt, eller hur? :). Jag själv lurade min kompis att jag har namnsdag nästa torsdag, och dte har jag ju inte! :P.


Skämta och lura, på skämt får man klura.

     Toodles.

Av Charlotte - 1 april 2009 21:45

Hej!


Ibland kan det hända att man inte hinner med något speciellt, som tillexempel en blogg. Alla, eller iallafall dem flesta bloggar stängs väl, eller slutar skrivas i, nån gång?


Vad skulle du säga om jag sade att den här bloggen fått sitt slut? Att det nog inte kommer några fler inlägg? Skulle du bli ledsen, glad? Arg, sur? Förvirrad, på skratt humör? Jag vet inte hur du känner dig när du läser det här, men jag känner mig ganska ledsen som skriver det.


Jag är ledsen, är du? Klockan är efter sju.

     Toodles.

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se