Charrans Blogg

Direktlänk till inlägg 17 maj 2009

Fairytale

Av Charlotte - 17 maj 2009 20:42

Hola!


När jag först hörde Norges bidrag i Eurovision song contest i år så undrade jag vad det var med den låten som alla gillade, jag gillade den inte riktigt. Men sedan (igår typ) så hörde jag den igen, och igen, och igen och... ...ja, jag tror du fattar. Sen började jag gilla den! Nu nästan ÄLSKAR jag den :) :D :P ^^- Jag har till och med köpt den till mobilen för att kunna lyssna på den xD. Visst är jag nördig? Vad tyckte du om den?


Ett annat bidrag jag också gillade var island, och finland faktiskt. Den kom ju sist, men jag tyckte den var ganska skön. Lite relaxed på nått sätt. Vat itne varför. Men Norges bidrag tycker jag ändå var bäst igår. Det tyckte ju tydligen många andra också eftersom att det vann och slog rekord i att fått poäng, men vem vet, kanske var det p.g.a det nya sättet "rösta inte bara på grannländer" systemet. Aja, den vann hursomhelst.


Norge ägde igår, jag vet vart jag står.

     Toodles.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Charlotte - 9 oktober 2009 18:52

Heej bloggisar och icke bloggisar XD   Jag har varit sjuk nu ett tag, fast nu är jag nästan helt frisk :D YeY!   På tisdag ska vi lämna in ett typ projekt som jag och tre andra har jobbat med ett tag. Vi skulle skriva om, och jämföra dom 5 vä...

:S

Av Charlotte - 5 oktober 2009 20:18

Tjaa.. Jag har blivit sjuk, oh nooez :S. Lr jag var lite sjuk igår och så, men  idag blev det värre och jag var hemma från skolan.. Jag har nämligen pi**ont i halsen! :(. Så jag har alltså inte gjort så mkt idag, förutom dator typ XD. Så dr...

Av Charlotte - 4 oktober 2009 01:31

Hihi, ojdå.. Det var visst ett tag sen jag bloggade nu, men min blogg har ändå fått typ ganska många besökare (för att vara min blogg XD). Det är ganska coolt ;).   Jag har varit lite här och där, gjort lite si och så. Ingen specifik anledning ti...

09!

Av Charlotte - 9 september 2009 21:09

090909 21:09 :D

Av Charlotte - 24 augusti 2009 10:24

Hej! Oj nu har jag inte bloggat på ett tag.. Igen. Men det har liksom inte känts meningsfullt.. Fast ni, mina lärare känns såklart meningsfulla, men jag har inte haft nått meningsfullt att skriva om känns det som. Iallafall inte nått som jag kan...

Presentation

Omröstning

Tycker du om min blogg? :)
 JA! it pwns ;)
 jaa den e väl bra..
 nja fast du bloggar lite förlite
 nja du borde ha fler bilder
 nää de du skriver e inte intressant
 lär dig stava ffs!
 den suger!
 ingen åsikt ^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok :)

Följ bloggen

Följ Charrans Blogg med Blogkeen
Följ Charrans Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se